Nyilatkozat a XXIII. ETDK megszervezéséről

A jelenlegi helyzetet és korlátozásokat figyelembe véve, az ETDK szervezőcsapata úgy döntött, hogy az ETDK idén online kerül megszervezésre, de amennyiben meglesz a kellő számú pályamunka, ősszel is sor fog kerülni egy konferenciára. A döntés meghozatalakor azt tartottuk szem előtt, hogy minél több diáknak adjunk lehetőséget a részvételre.

Az online konferencia egy biztos megszervezési lehetőség. A résztvevők eddig befektetett munkája értékelésre kerül és a konferencián való részvétel így motiváció az akadémiai életben való aktív részvétel folytatására ebben a nehéz időszakban is. A végzős évfolyamos résztvevők számára a részvétel segítség az államvizsgára való felkészülésben, az elért eredmények pedig hasznosíthatóak lesznek a továbbtanulásban. 

A vírus miatti korlátozások több hallgató kutatói munkájában akadályt jelentenek, így sokan nem tudnak megfelelő ütemben haladni a dolgozatokkal vagy nem megfelelő minőségű pályamunkával tudnak elkészülni. Az őszi konferenciára azon diákok jelentkezését várjuk, akik kutatása felfüggesztődött, de új résztvevők számára is megnyitjuk a felületet.

Bízunk abban, hogy a felkínált lehetőségek által  minél több hallgató tud részt venni a konferencián és az eddig befektetett munkáját kamatoztatni tudja.

Aktuális határidők: 

  • Leadási határidő: május 3., 23:59
  • Adatellenőrzés: május 5-6.
  • Konferencia: május 21-23. - a dolgozatok bemutatására május 22-én kerül sor

 

Kitartást és jó munkát kíván,

az ETDK Szervezőbizottsága