XXIV. ETDK Meghívó

 

Tisztelt Érdeklődők!

A Kolozsvár Magyar Diákszövetség (KMDSZ) csapata sok szeretettel várja Önöket a május 27. és 30. között megszervezésre kerülő XXIV. Erdélyi Tudományos Diákköri Konferenciára (ETDK). Az esemény a járványügyi intézkedéseket figyelembe véve ismét online  fog zajlani, Microsoft Teams felületen. A megnyitó a mai nap folyamán az ETDK Facebook-oldalán lesz követhető.

Az eseményre mintegy 212 dolgozat érkezett be, több mint 225 diáktól. Összesen 28 szekcióban fogják a kutatást bemutató diákokat pontozni az egyetemi tanárokból felállított szakmai zsűritagok. A dolgozatok bemutatására pénteki és szombati napokon kerül sor, pontos program a a konferencia weboldalán tekinthető meg.

Az ETDK a magyar akadémiai közösséget tartja össze, és lehetőséget ad a diákoknak, hogy publikáljanak, és úgy a saját közösségüket, mint az egész világunkat formálhassák a tudományok irányába. Az ETDK a diákszövetség egyik legszínesebb és legnagyobb rendezvényei közé tartozik: több mint 40 szekció közül válogathatnak a magyar hallgatók, reál- és humántudományok területein egyaránt. Ez alatt a 3 nap alatt pedig minden hallgató bemutathatja a több éves tapasztalatait, tanulmányait, és innovatív ötleteit.

Az esemény a Babe?–Bolyai Tudományegyetem (BBTE) és a Kolozsvári Magyar Egyetemi Intézet (KMEI) nélkül nem valósulhatott volna meg.

Bízunk benne, hogy Önök és becsatlakoznak az előadásokba, és velünk tartanak a konferencián.

Üdvözlettel,

ETDK szervezők és KMDSZ Sajtóiroda